Trygghet och studiero

Antal: 6

• ikon förväntningar på VH och elever

Förväntansdokument

Dessa två dokument beskriver vilka förväntningar Maltesholmsskolan har på er vårdnadshavare och elever.

• Skolråd

skolråd

Du som tillhör skolrådet kallas till möten via e-post. Vår biträdande rektor, Eva Gustafsson, skriver minnesanteckningar under alla möten som sedan läggs ut på skolplattformen.

• Elevdemokrati

• Inkludering

Det hälsofrämjande arbetet riktas mot alla elever på skolan, med särskilt fokus på barn i behov av särskilt stöd.

• 0Elevdemokrati

Klassråd, elevråd och matråd är en viktig del av elevdemokratin. Där får våra elever ta del av och förstå möjligheter och begränsningar i den demokratiska beslutsprocessen.

• Frånvaro

All frånvaro ska anmälas av förälder före klockan 08.00 varje dag.