Skolfakta

Antal: 25

• Kalender

Här till höger fins information om de olika loven inom stockholm grundskolor

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Söka skola 2018

Riksdagen beslutade den 15 november 2017 att skolplikten ska gälla från och med det år barnet fyller sex år. Läs mer >>

• Våra medarbetare

Här finns kontaktuppgifter till all personal på Maltesholmsskolan. Personalen listas i bokstavsordning efter förnamnet. Expeditionen: 08-50841600.

• Skolråd

skolråd

Du som tillhör skolrådet kallas till möten via e-post. Vår biträdande rektor, Eva Gustafsson, skriver minnesanteckningar under alla möten som sedan läggs ut på skolplattformen.

• Upphittat

Om du eller ditt barn har tappat bort något så hjälper vi dig självklart att leta.

• Läxhjälp

Varje onsdag 14.30 - 16.00 erbjuds eleverna på Maltesholmsskolan läxhjälp tillsammans med med Ylva i biblioteket.

• Vår närmiljö

Maltesholmsskolan är omgiven av kuperad mark och många träd.

• Inkludering

Det hälsofrämjande arbetet riktas mot alla elever på skolan, med särskilt fokus på barn i behov av särskilt stöd.

• Våra lokaler

Maltesholmsskolan består av 7 byggnader fördelade på två skolgårdar.

• Vår vision

Vi på Maltesholmsskolan tycker att alla ämnen är lika viktiga.

• Frågor och svar

En sammanställning av de vanligaste frågorna om Maltesholmsskolan.

• Support

Kontaktcenter skola ger information om skolfrågor i Stockholms stad

• Skolledning

Du är alltid välkommen att besöka vår skolledning men de är inte alltid tillgängliga.

• Frånvaro

All frånvaro ska anmälas av förälder före klockan 08.00 varje dag.

Maltesholmsskolan ligger i vackra Hässelby. Det tar 2 minuter att promenera

från närmsta tunnelbanestation, Hässelby Strand. Buss 119 stannar i närheten, hållplats Persikogatan